by Zola » Thu Nov 27, 2008 7:46 pm
Danas ne dobijate pesmu, nego beleske sa predavanja. Jebi ga, teska su vremena.
Sa druge strane, sansa za mene da se iskazem kao polivalentni autor, kome i proza lezi gotovo jednako dobro kao poezija.
Mantes-la-Jolie
27. novembar
- Dve grupe: 1) socijalno, 2) ...nešto drugo; treba napraviti questionnaire
- Srušeni soliteri u Val Fourrée; što, nije mi jasno uopšte; bolidi.
- Ne pitati onog da jede govana oko stvari koje nemaju veze sa njim; nego samo da jede govana. Analize procesa radi.
- Interesovati se za ono što je predstavljalo problem (tu smo da učimo, ne da budemo revizori).
- Rizici su bili loše predstavljeni; treba videti zašto.
- Ko je bio privilegovan takvim profilom stanova i prodaje od strane promoteurs (izgradnja, firme koje grade, kako se to beše kaže na srpskom bog ih jebo); da li su im date odrešene ruke, ili je sam grad priželjkivao priliv takvog stanovništva?
- Haha, baćuške došle, oprale pare i otišle bez doviđenja, klasika. Šta se ovi Francuzi čude...
- Da li je ZAC motivisao projekat, ili je projekat proizveo izradu ZAC-a?
- AA, vidiš sad ima i neki SEM, nije samo ZAC. Zanimljivo...
- Druga tema: odnos između grada i preduzimača.
- Obavezno će nam u intervjuima trebati pilotage. Jebo te pilotage.
- Zaspaću. Заспаћу. Zaspaću. Заспаћу. Ијаоо, заспаћу. Види, нисам заборавио да пишем ћирилицом. Мада брљам ту и тамо. Јеботе, ови су у стању да причају три сата ако треба, наравно без паузе. Ај то, ал ови сервилни студенти који су скроз ок са тим. И као, занима их све ово... Гет а лајф. Море ја бих их све појурио комбајном низ улицу. Жедан сам, педерчине. Могли сте да понудите нечим, хохштаплери шкртичави. Па и у Белој Паланци су ме чајем и соком нудили! Или макар паузу да дате.
- Пола ових се не би мрднули ни да горе. Видиш, то би био занимљив експеримент. Дивно, направићемо и кривуљу! Јеботе, пола од овога је потпуно непотребно. Али потпуно. Дебилчине досадне арогантне.
- Лазар Дивјак. Dosta ћирилице. Treba sastaviti questionnaire i pozabaviti se sa pilotage.