Block Out * 31.10.09. * Living Room SKC

Glavni forum. Sve u vezi sa bendom.

Block Out * 31.10.09. * Living Room SKC

Postby supergeek » Wed Oct 21, 2009 8:28 pm

Pa zar niko više ne stavlja ovde obaveštenja za nove koncerte?! Morao sam da vidim plakat u Knezu i iznenadim se jer to nisam prvo pročitao na forumu... :cry:

Neozbiljno :twisted:
supergeek
Moderator

Re: Block Out * 31.10.09. * Living Room SKC

Postby Zola » Fri Oct 23, 2009 10:02 am

Jebi ga, teška su vremena.

Ja sam tek skoro doputovao. Prebacujem loptu u Zlajino dvorište.
Zola
Zolator

Postby supergeek » Fri Oct 23, 2009 10:46 am

Zlaja je verovatno već zaboravio lozinku za forum... :)
supergeek
Moderator

Postby Zola » Sun Nov 01, 2009 3:10 pm

Bilo fino juce. Lepo zvucalo, fino i izgledalo (ukljucujuci i dve bundeve), sve u svemu (ako se izuzme jedna glupa epizoda sa obezbedjenjem) ugodno vece.

Posto je ovo bio moj povratak na koncertnu scenu posle krace pauze, bilo mi je drago da opet vidim odredjeni broj poznatih lica (bez greske mi je uvek prvi impuls kad vidim Zlaju da mu trazim autogram, stalno mislim da je Tom Araya konacno dosao na Block Out). Bilo i razuzdanih forumasa koji su pokusavali da me navuku na ulazak u neku sektu koja postuje kult stranih kuhinja, nasmesio sam se i nacelno prihvatio, a u sebi mislio: "samo da se ziv izvucem odavde". Pendulator tvrdio da je bolestan kako bi izbegao danasnji fudbal, zatrazicu lekarsku komisiju iduci put. Posledica slicnih javasluka je sto nam je fudbal zbog neostatka personala otkazan.

Sto se same svirke tice, stao mi je sat pa ne znam tacno koliko je trajala. Cenim sigurno preko dva i po sata, blizu tri. Svirali jednu novu-novu (radnog naslova Zadrzi) i tri stare nove pesme (Sve sto mogu reci, Fotelja i Nikad). Poceli sa Komom, zavrsili sa 'poslednjim satom. Smejao sam se za "Put od tebe do mene sa hiljadu rupa / evo sad ga Djilas opravio".

Toliko.
Zola
Zolator

Postby armaturaII » Sun Nov 01, 2009 8:13 pm

dobro bilo i u tremi... svirali i tu novu stvar... bilo smijesno i ovamo posto je tri puta nestajala struja na bini... treci put nikoli nije bilo vise smijesno, pa su to napravili.... sviralo se i ovamo oko 2,5 sata.... face, takodje, manje-vise iste k'o i vazda, kao i vrhunski kvalitet svirke...
Sure, nice things are dull, and nasty things are funny.
armaturaII
Moderator

Postby pendulator » Mon Nov 02, 2009 3:38 am

boli me vrat. od slemovanja?!
idiot iz obezbedjenja, tezak slucaj.
toliko sam se napio da sam se na kraju zaleteo medj prve redove.
plejlista izvrnuta naopacke.
"Put od tebe do mene sa hiljadu rupa / evo sad ga Djilas opravio". - to je ko ono "ona voli samo mene / i jos dva"
fino ko i uvek.
zao mi je samo one dece sto treniraju posle nas sto ove nedelje nisu videli Runija.
toliko.
pendulator
Pendulator

Postby pendulator » Mon Nov 02, 2009 3:39 am

nije bilo zeceva, skandal.
ja ne plodim danas ne gojdim.
pendulator
Pendulator

Postby Mima bin Meri al Popins » Mon Nov 02, 2009 3:39 pm

par nepomenutih, subjektivno procenjenih hajlajtova sa oba koncerta...
dakle, trema:
na pojavu željno iščekivanog benda (čije članove mnogi ljudi i dalje ne prepoznaju izvan konteksta bine i instrumenta u rukama), po unutrašnjosti pozorišnog kluba lagano se razleže miris menze. znalački nos bi posle dva do tri snifa-sa-razumevanjem zaključio sledeće: 'snif, snif, hm..da vidimo šta smo ovde imali...supa od šargarepe, neko interesantno dinstano meso s krompirom, kupus salata, pečena paprika, još pečene paprike s pavlakom i još nečim, palačinka (ili palačinak-tema za debatu) s nutelom i keksom, crni sok, žuti sok...ček ček, snif.....PICA!? ladno pica, oh blasfemije....i slana palačinka za poneti'. momci deluju poprilično pospani, al nekako zadovoljni.

te noći su se opet potukli zbog nje s ciljem hommage-a nekim istaknutim autorima a možda i latentnim uzorima. muzičko-scenski performans, začinjen takvom facijalnom ekspresijom i zaokruženim emocionalnim izrazom nosilaca istog, da posmatrač oseti intenzivnu toplinu oko srca koja ga refleksno nagoni da proveri da li mu je sisa upala u supu.

klimaks na trenju, koji se moja mlada memorija ne seća da je čula uživo poslednjih recimo 5-6 godina. počelo spontano, ali završeno neslavno. eiaculatio praecox izazvan trećim nestankom struje...momci vidno indisponirani (jedan se opružio po bini, drugi prčka trećeg nekim sranjem po uvetu, ne bi li ga oraspoložio valjda, šta li...?!). u trenutku se plašim da će to loše uticati na njihovo samopouzdanje do kraja koncerta. ipak ne, jebiga svakom se desi.

...ali zato u living roomu...eee, to je već nešto. računam da je po završetku pesme, usled pojačanog lučenja neurotransmitera, pola mase osetilo potrebu da se mazi, a ono drugo pola da okrene ledja i zaspi, ko što to priroda i nalaže.

zlaja kaže probili 3 sata. od 11 do 2i10. ja nemam pojma. na sat nisam gledala, a subjektivni osećaj zakazao usled mnogobrojnih interferirajućih faktora. no, ko sam ja da ne verujem čoveku koga ni milka canić nije imala razlog da ispravlja.

nije bilo udeljivanja mikrofona publici, oh, hvala nebesima! izgleda da je ono ranije ipak bio usamljeni ispad koji neće postati simptom.
i infrastruktura ostala u stanju zatečenom pre koncerta.

nekoliko dragih, dugonevidjenih lica...nekoliko prijatnih iznenadjenja...mnogo materijala za predstojeći diplomski...po mnogo čemu poseban koncert. oslobadjajući.

da, pendulator otišao a da se ne javi. sledeći put će dobiti ovo!... (kurac, prim.aut.)...a ne čokoladu!
Mima bin Meri al Popins
Site Admin

Postby armaturaII » Mon Nov 02, 2009 10:42 pm

e, da, zaboravih "tucu zbog nje" u klapa izvedbi.... neprocjenjivo
Sure, nice things are dull, and nasty things are funny.
armaturaII
Moderator

Postby pendulator » Tue Nov 03, 2009 9:21 pm

da znas da mi je sutra palo na pamet da se nisam javio, ali ja nikad nisam nacisto da li stvarno nisam ili su to te crne rupe od ubrzanja...
kumu sam na rastanku jebo sve po spisku, cak mislim da znam i zbog cega.
Ta nisi lose prosla.
pendulator
Pendulator

Postby Mima bin Meri al Popins » Mon Nov 09, 2009 2:09 am

a, pa da...pa znam...lako je to nakuckati cokoladiranim prstima, oblizujuci sopstvenu musavost
Mima bin Meri al Popins
Site Admin

Postby Zlajadojaja » Mon Nov 09, 2009 6:27 am

Zlaja se ne seca lozinke - ziva istina! Sreca pa pri raznim preinstalacijama vatrena lisica nije izgubila tu lozinku, te kada sam usao na forum bejah prijavljen istog sekunda ... ko bi sad smisljao novi username a da bude lep ko ovaj ...

Moja atomska stoperica je prikazala da je grupa slaboumnika svirala vise od tri sata ... ali pravili su velike pauze, pa postoji opravdana sumnja da je umetnicki direktor sve to unapred smislio, i pravio se nevest e da bi to neko od nas pa makar to bio i ja primetio, a on se onda jadan spontano iznenadio. Ja njemu nista ne verujem. Hladan je i proracunat. Poreklom Nijemac - garant! Promenili prezime posle rata da izbegnu streljanje il' vjesala ...

Sto se tice muzike - ko to jos uopste slusa ... brate mili dosadise i Bogu i narodu ... meni je muzicki lider pricao neke bajke o tome da misli da je ovaj koncert bio jedan od boljih ... opet nesto mulja ...

Debela zena u sanku otkrila Ameriku: "Eee, ovi su bre dobri ... svaka cast" ... u periodu dok se predstavljala kao moja supruga pokusao sam u nekoliko navrata da joj podmetnem kukavicje jaje u vidu par hitova ne bi li se samoubila ali dzaba. Sada izjavila da ce sledeci put da dodje da ih gleda ... kaze: "Na onom sto si mi pustao su mi delovali depresivno, uzivo je to sasvim drugacije, uzivo su mi mracni ..." ... ej zivote lutalico ... :-((

Necu vise da pisem!
Zlajadojaja
Site Admin

Postby Sheikh Mohamed, Vizionar » Thu Nov 12, 2009 4:29 pm

pendulator wrote:toliko sam se napio da sam se na kraju zaleteo medj prve redove.

Ma jok. "Gde mi je zet" i "gde mi je zet". I "jel ovo Vranjkovic izbacio mog zeta iz benda pa samo on peva?"
Ali nisi...
Sheikh Mohamed, Vizionar
Site Admin

Postby pendulator » Thu Nov 12, 2009 8:00 pm

Ajde cuti ti sto si zapalio 15 minuta pred kraj koncerta da bi stigo na pocetak seta Dj Brke. Al `ajde jos to covek da ti oprosti nego ni njega nisi ispostovao do kraja nego klaber pod stare dane otiso na pola Brke u KC grad na nekog skandinavskog homofila shto pushta minimal techno. Ne vredi ti da porices ima fotka sa sve pionirskom kapicom shto si je izvuko iz fijoke da se tamo foliras sa onim anarhistima. Vizionar, tja.
pendulator
Pendulator

Postby pendulator » Thu Nov 12, 2009 8:01 pm

Jeb`o te Radosav Petrovic, da dodam.
pendulator
Pendulator

Return to Block Out