Sajt

Pitanja, komentari u vezi sa forumom.

Postby sonic » Sun Jul 06, 2008 9:21 pm

Daj jbt, jel moze neko da napise nesto na drugim temama..svuda sonik sonik
skeri covece
uprava napolje
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby qotop » Tue Jul 08, 2008 3:42 am

Jebi ga kad je Pendulator rastero sve ribe sa foruma. :roll:
idemo Pjer, idemo Pero
qotop
Site Admin

Postby sonic » Thu Aug 07, 2008 7:14 pm

kakva fantasticna imena u julu plus navoj
steta sto im je to jedini doprinos
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby Avram » Thu Aug 28, 2008 8:26 pm

Ovaj, mislim da neki delovi sajta i dalje linkuju na stari forum (kao npr ovo: http://www.block-out.com/interact/index.htm)
Avram
Site Admin

Postby sonic » Fri Aug 29, 2008 12:11 am

dobro uocen problem. to, plus hirovito banovanje istaknutih clanova nikako ne doprinosi popularnosti ovog foruma
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby qotop » Fri Aug 29, 2008 2:06 am

To samo ako niko ne skupi dovoljno tackica.
idemo Pjer, idemo Pero
qotop
Site Admin

Postby Avram » Mon Sep 01, 2008 11:35 am

Eh da, pošto se bavim web developmentom, ako vam treba neka pomoć ili savet oko samog sajta - slobodno pitajte :)
Avram
Site Admin

Postby Zola » Mon Sep 01, 2008 1:16 pm

Opa!

Svaka vlast je smenjiva, to stoji, ali smatram simptomaticnim tajming kada ova inicijativa izlazi u javnost.
Zeleo bih, ipak, jednu stvar da pojasnim: iako me cesto pojedinci u javnosti predstavljaju kao administratora sajta www.block-out.com , ja to nisam, niti sam ikada obavljao tu duznost. Moje duznosti su vezane striktno za funkcionisanje ovog foruma (a delu javnosti je poznato da sam na ovoj funkciji eksponiran vise zbog minulog rada, a manje zbog realnih zasluga koje se ticu postojanja i organizacije foruma; dakle, ovde sam svojevrsni Konj Veselko, kao u Rambovoj kompoziciji "Holesterol i rokenrol").
Iako su neki duhovi uzburkani zbog organizacionih promena koje ce uskoro u mom zivotu uslediti, zeleo bih da informisem javnost da cu svoj posao nastaviti da obavljam sa istom odgovornoscu i strascu, te da se moja predanost ovom plemenitom pozivu ne sme dovesti u pitanje, koliko god ja fizicki bio udaljen od matice.

Hvala vam.

Vas
Zola
Zola
Zolator

Postby sonic » Fri Sep 05, 2008 9:27 am

svi znamo gde je nas klub doveo menadzment koji se setka po jelisejskim poljima
trebaju nam ljudi koji grizu metak zajedno sa pesadijom
strast je strast a vlast je vlast
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby Zola » Fri Sep 05, 2008 10:11 am

sonic wrote:svi znamo gde je nas klub doveo menadzment koji se setka po jelisejskim poljima

To je ona vrsta nonsensa u koji poveruju lakoverni citaoci beogradskih sportskih dnevnih izdanja. Umesto da se apostrofiraju evropske vrednosti i poslovni maniri koji se tamo daleko mogu upoznati, nauciti i primeniti kod nas, uvek se nekako ti koji su zanat pekli na zapadu etiketiraju kao nedovoljno strastveni ili zainteresovani da obavljaju svoj posao.
Uvek neko stoji iza takvih navoda. Uvek se lobira. Treba samo pazljivo slusati i povezati tackice.
Apelujem: ne stavljajte lonac na vatru. Ako ne podrzavate moju administraciju, nemojte je napadati po inerciji, zapaljeni zamenom teza koju je diskutant iznad ovog teksta uveo, dok na krajnje perfidan nacin pokusava da diskredituje postojece strukture.
Potreban nam je nacionalni konsenzus u ovim teskim trenucima, a ne medjusobno optuzivanje i puka prljava borba za vlast.
Zola
Zolator

Postby sonic » Wed Sep 10, 2008 5:46 pm

Rezultati

Rezultati su ono sto nas izdvaja iz mora slatkorecivih a nadasve jalovih inicijativa koji su nase drustvo i doveli na ovako niske grane.Od teorija i analiza ne vidi se prosta cinjenica da se ne menjanjem nas ne menja ni sistem koji obilato koristimo.Promene su nuzne isto koliko i prirodne samo sto ta prirodnost treba da se ispolji u postepenim implementacijama tih promena a ne u rusilackoj stihiji kako neki ucesnici pokusavaju da predstave ovakvu vrstu ponasanja
Evropske vrednosti su u biti ljudske vrednosti i nasa je sansa da ih prepoznamo ovde i sada

Kao sto bi rekao moj omiljeni pesnik i covek Milan Mladenovic

...Amerika je nas san da postanemo bolji
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Previous

Return to Tehnikalije