FK Crvena zvezda, sezona 2009/2010

Bilo šta.

FK Crvena zvezda, sezona 2009/2010

Postby Zola » Mon Jul 13, 2009 2:44 am

Saga se nastavlja. Na pragu smo nove sezone. Nove ere.
Al' juče.

Duboko sam uveren da goru ekipu nismo imali što bi Englezi rekli, in living memory. Ovogodišnja pojačanja će, nesumnjivo, zaseniti i prošlogodišnja Bunjevčevićeva. Nije ni čudo, Ivan Adžić je sportski direktor. Ivan Adžić :shock: Spašavaj se ko može.

Nimalo spokojnijim me ne ostavlja činjenica da nam je novi predsednik dao neku izjavu tipa: "Za ovako kratak period ni Laporta ne bi bolji posao napravio". Kuku majko.

Neću o imenima sada, neću ni o Pižonu sada. Ja im dajem do kraja septembra da rade šta hoće, ali onda se vraćam i neka mazohizam odlazaka na Marakanu ponovo počne.

A što se prognoze tiče, ne verujem će Pižon preživeti na klupi do kraja sezone. Vrlo verovatno ni Lukić u fotelji. Ali je sigurno da će biti tragično, samim tim i zabavno.
Zola
Zolator

Postby Bakfark » Mon Jul 13, 2009 10:12 am

A nije ni počelo. Koliko si crnogled po tom pitanju mogao bih slobodno da te svrstam u redove BO fanova.

Pričaćemo sa četrvtka na petak, ako se pojavi išta što bi moglo da posluži kao predmet diskusije.
Last edited by Bakfark on Mon Jul 13, 2009 10:19 am, edited 1 time in total.
Bakfark
Moderator

Postby Bakfark » Mon Jul 13, 2009 10:18 am

A da se ova tema ipak već u startu stavi pod Katanec (Srećko), ne vidim da bi mogla da služi bilo čemu drugome do dodatnom motivu za Međutim da kenja protiv voljenog nam kluba. U protivnom neka se paralelno ovoj otvori nova tema namenjena komšijama, biće nam veće zadovoljstvo.
Bakfark
Moderator

Postby medjutim » Mon Jul 13, 2009 2:03 pm

nema potrebe da ja kenjam po vama, imam preca posla. Sasvim su dovoljne izjave iz vasih tabora :)

btw, ja stvarno mislim da vam stvari nisu bas tako crne kao sto Zoltan misli.. Otislo je mnogo igraca ali realno mnogo ste i imali. Mislim da cete imati sasvim solidnih prvih 11 sa malo tanjom odbranom nego sto je potrebno za evropske izazove, e sad kako cete se izboriti sa dugackom sezonom, videcemo.. ima par igraca za koje predstavu nemam kakvi su a treba da su pojacanja (tipa Lekic i Sejo Kalac Obric), verujem da slabo ko i zna sad..

btw2, nesto sam nacuo da vam je tekma sa sahtjorom blokirana u kladionicama.. ako cujem jos stosta, javicu vam..
Jedem, ni trag ne ostaje..
medjutim
Moderator

Postby Sheikh Mohamed, Vizionar » Mon Jul 13, 2009 4:24 pm

Nije samo tema za Katanac...
Sheikh Mohamed, Vizionar
Site Admin

Postby sonic » Mon Jul 13, 2009 8:31 pm

Bakfark wrote:
Pričaćemo sa četrvtka na petak, ako se pojavi išta što bi moglo da posluži kao predmet diskusije.

da je proslo jos dva ovakva opusten dana u istome ritmu ladno sam mogao docekati vece uz sladoled, limunadu.. posmatrajuci tajnu koju nose ispod suncanih naocara

dok zvezda ljutu bitku bije

Zola jel volis ti Baudelaira?
Ovako treba da otvaras temu

Dragutin Gavrilović

U ODBRANU BEOGRADA

Junaci!

Tačno u tri časa neprijatelja treba razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima. Obraz Beograda, naše prestonice, mora da bude svetao.

Vojnici! Junaci!

Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja, naš puk je žrtvovan za čast Beograda i otadžbine. Vi nemate, dakle, da se brinete za živote vaše, oni više ne postoje. Zato napred u slavu! Za kralja i otadžbinu! Živeo kralj!

Živeo Beograd!

Cemu ta opsednutost Katanecom

Nadam se da imamo nove dresove, taj mi detalj uvek donese leptirice
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby Zola » Fri Jul 17, 2009 1:30 am

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=371729

...Pretpostavljam da nije Bakfark, ali sumnjam na njegovog malog.

Pravda za malog Bakfarka!
Zola
Zolator

Postby Bakfark » Fri Jul 17, 2009 7:34 am

Nije Zola, BakfarChe jr. ustao je prije sat vremena, eno ga ćeri, zavitlava mlađu sestru.

Nego, nije se ni ušlo na stadion. Da budem konkretniji, nije se ni išlo put Velenja. Već u srijedu lokalni mediji javljaju da su već od utorka sve kove razprodate, okreće se oficijelni telefonski broj velenjskog kluba, sa druge strane niko ne diže, traži se potvrda glede karata na netu, tražimo, cunjamo, opet zovemo opet ništa, na netu krene priča o mogućnosti premeštanja utakmice u celjsku Arenu (kapacitet oko 10.000), kao ma nema šanse, klub se neće složiti, na kraju se ispostavilo da su Celjani tražili neku ogromnu sumu za najam stadiona pa ovi odustali...
Sa Ortodox boys već odavno nemam kontakta.

"Šta je ekipa, da krećemo, pa kud puklo da puklo???"
"Ma jok..."
"Aj` zdravo..."
Bakfark
Moderator

Re: FK Crvena zvezda, sezona 2009/2010

Postby Bakfark » Fri Jul 17, 2009 7:41 am

Zola wrote:
Duboko sam uveren da goru ekipu nismo imali...

Vispreni Dorćolac Zolinho.
Bakfark
Moderator

Postby Bakfark » Thu Jul 23, 2009 11:25 am

Idel` ko večeras?
Bakfark
Moderator

Postby medjutim » Thu Jul 23, 2009 1:30 pm

Bakfark wrote:na netu krene priča o mogućnosti premeštanja utakmice u celjsku Arenu (kapacitet oko 10.000), kao ma nema šanse, klub se neće složiti, na kraju se ispostavilo da su Celjani tražili neku ogromnu sumu za najam stadiona pa ovi odustali...

kad su Celjaci
medjutim
Moderator

Postby Bakfark » Thu Jul 23, 2009 1:52 pm

Komšija, skloni se, molim te, ovo je ipak naša lična stvar.

Mora da usled nedostatka pažnje svojih ukućana zaviruješ u tuđe dvorište. (Možda bi Đutim na ovo odgovorio konstatacijom da mu se čini kako je komšinica uvijek spremna za oplodnju ali ću mu morati već unaprijed zapušiti usta po njega poražavajućom statistikom međusobnih ljubavnih duela naša dva tima.)

A Celjaci su ljudi koji se manje više bave poljpoprivredom i čije plodove ljudi iz gradova kupuju u samoposlugama i marketima i to bez da prethodno navuku one neke higijenske rukavice. Ima i budala koji to stavljaju.

P.S. Đutime, da nisi nabavio kartu možda???
Bakfark
Moderator

Postby medjutim » Fri Jul 24, 2009 11:49 am

bakfarche, evo ti primer gledanja u tudje dvoriste:

Lazetić: "Nije bilo lako posle Partizanovih 8:0" :)

gledao sinoc jedno 3/4 utakmice, onako, imate lozacki tim, ne toliko kvalitetan ali mozete da iznenadite i jace ako krene.. napad ok, Lekic isto gledao u tudje dvoriste pa resio da bude Kleo, probao dvatriput makazice al ne ide.. Kadu nije los kao sto sam ocekivao.. tvrda sredina sa n dmcova, ali mnogo tanka odbrana.. jos je pocetak sezone i rano je za bilo kakve prognoze, ali deluje mi da ce vam utakmice biti prilicno divlje, ponekog da navatate na galamu i individualni kvalitet par pojedinaca, ali ako prestanete da napadate truba..

Ocekujem da prodjete ovaj Dinamo Tbilisi bez vecih problema, a posle kako vam se zalomi zreb, zavisi kakav napad bude imao protivnik..
medjutim
Moderator

Postby qotop » Fri Jul 24, 2009 5:58 pm

Evo ovako

Pošto sam očigledno bio jedini predstavnik foruma na severu najvećeg sportskog objekta na Balkanu, preneo bih vam par utisaka.

Pošto sam bezuspešno tražio društvo za tekmu, shvativši da su ove teške dane krize mnogi sugrađani iskoristili za raznorazna putovanja, uputih se sam na Marakanu. Iskreno , očekivao sam gužvu, ali ne onoliku. Prvo sam stajao u nekom poludivljem redu za karte dobrih pola sata jer je nestalo severa. Stvar je rešena tako sto su stigle neke zelene karte za jug pa je red počeo opet da se pomera. Na ulazu pretres do gole kože, što i nije bio neki preteran problem s obzirom na temperaturu i tisuće golih muških tijela.
Pošto sam se pre polaska na stadion naouružao navijačkim rekvizitom, postojala je realna opasnost da se u masi zakašljem što bi verovatno izazvalo revolt golotinje. Kašljao bih ja u rukav al` ga nemam.

Sever elegantno popunjen, istok i zapad onako, veoma solidno, plus ono malo fanova Guče ograđenih u kavez, tužna tribina-prazna. Na tribini organizacioni haos. Peva se ista pesma ali pojedini delovi pevaju svoje strofe što sumirano proizvodi buku, tako da sam se prijatno iznenadio navijanjem s početka meča s obzirom na kilavo zagrevanje.

Igra, ako to nekog uopšte zanima, na trenutke dosadna do bola. S druge strane ne mogu da se otmem utisku da su instrukcije za takvu "od noge do noge" igru dobili od trenera, a kad se takva utakmica dobije 4:0 onda nemam šta da kenjam.

Sve u svemu, ja zadovoljan
idemo Pjer, idemo Pero
qotop
Site Admin

Postby Zola » Fri Jul 24, 2009 10:53 pm

Polako ali zasluzeno izlazis iz moje senke.
Znao sam da se u tebi krije naslednik Riste Kubure.

Sto se igre tice, ne znam nista. Video sam sam golove na netu. Majstorija do majstorije. Najvise me je obeshrabrio gol Bogdanovica, dao je vetar u ledja ko zna kakvoj mafiji koja ga gura u prvi tim vec trecu (ili cetvrtu?) godinu.

Slazem se da na jagmu mozda nekog i mozemo da cjepimo, ali kad nema kvaliteta u ekipi, to je kao voznja u leru: dobro je kad ides nizbrdo, ali kad krene uzbrdo mora dobrano da se pogura. Sto ce reci ocekujem tradicionalni iks u prvom kolu.
Zola
Zolator

Next

Return to Chat