FK Crvena zvezda, sezona 2008/2009

Bilo šta.

FK Crvena zvezda, sezona 2008/2009

Postby Zola » Tue Jun 17, 2008 10:04 am

Sta nas ceka ove sezone?
Titula?
Prolazak u grupu Lige UEFA? Plasman u prve tri ekipe u grupi?
Pametnija politika angazovanja igraca?
Stabilnost?

Jedino sto se za sada nazire je da ce nam trener biti Zeman. Vec sam podvukao da bih voleo da Sale Jankovic ostane, tako da mi je zao sto su se na njemu kola slomila. Klub nam tu nije ispao fer. I vise od toga: sa oslanjanjem na njega mogli smo (realno) da promovisemo novog srpskog trenera, koji bi bio cenjen negde drugde osim u Kini, Bugarskoj i mozda u bivsem SSSR-u. Ovako - srecan mu put, nadam se da ce napraviti cudo od karijere (jer totalno ima njuha), i da cemo ga ponovo videti na nasoj klupi.

A sto se Zemana tice, njegovog imena se secam iz vremena Rome i Lacija, ali to je dosta davno bilo. Sta li je radio u medjuvremenu? Jedino sto mi pije vodu kod dresenja kese i dovodjenja "imena" za trenera je ono sto je valjda Bunjevcevic sapnuo, a to je da ce onda i potencijalna pojacanja iz inostranstva biti vise zainteresovana za dolazak ovde, kad znaju da je trener neko ko vazi za neku facu. Aj da vidimo da li ce to da proradi.

Inace, moja zelja broj 1 u prelaznom roku je Nikola Petkovic. Odlican levi bek. Ne treba stedeti za njega, samo kad bi Turci pristali da ga prodaju.
Ode Basta, to je dobro, jer sam se brinuo da ce ovde dignuti ruku na sebe. Tako je delovao. Mozda cak i ponovo pocne da igra kako treba...
A sto smo se kurtalisali Andjelkovica? :lol:
Zola
Zolator

Postby pendulator » Tue Jun 17, 2008 1:10 pm

tek ces videti kakva praznina ostaje posle andjelkovica.
ja ne plodim danas ne gojdim.
pendulator
Pendulator

Postby sly_zomb1e » Sun Jun 22, 2008 4:43 am

onaj napadach iz porta je krsh igrach...imam neki utisak.

a i "nije tamo uspeo da se dokaze..." ...hmm.
[OM]
sly_zomb1e
Moderator

Postby pendulator » Mon Jun 23, 2008 12:15 am

shta je s tim klajvertom.
pendulator
Pendulator

Postby medjutim » Mon Jun 23, 2008 1:38 pm

meni je smesna sva ova prica koja trenutno ide oko zvezdinih pojacanja.. kao neko ulaze ogromne pare u novu ekipu, a na meniju maksimovic iz druge lige svajcarske i vukasin devic iz elenensesa, gde je odigrao 9 utakmica za celu sezonu (5 kao starter).. sve stojadinovicevi igraci koji su u poslednjih par sezona nudjeni i partizanu i naravno nisu prosli.. ne znam samo koji ce moj sad oni vama..
Jedem, ni trag ne ostaje..
medjutim
Moderator

Postby sly_zomb1e » Mon Jun 23, 2008 4:39 pm

imamo loshe skaute :)

ja upalim PES i pogledam ocene tog iz portugala , ono neki uzas igrach jbte...
[OM]
sly_zomb1e
Moderator

Postby pendulator » Tue Jun 24, 2008 2:30 am

medjutim wrote:meni je smesna sva ova prica koja trenutno ide oko zvezdinih pojacanja.. kao neko ulaze ogromne pare u novu ekipu, a na meniju maksimovic iz druge lige svajcarske i vukasin devic iz elenensesa, gde je odigrao 9 utakmica za celu sezonu (5 kao starter).. sve stojadinovicevi igraci koji su u poslednjih par sezona nudjeni i partizanu i naravno nisu prosli.. ne znam samo koji ce moj sad oni vama..

Ma usro si se Toplicinih milijona!
pendulator
Pendulator

Postby Zola » Thu Jul 03, 2008 2:13 pm

Ne moze covek vise ni na godisnji odmor da ode a da Zvezda ne dovede masu perspektivnih pojacanja...

Ne mogu a da ne uporedim ovaj prelazni rok sa onim pred sezonu 94/95, kad smo isto kupovali igrace na metar, a uspeli da nabavimo takve vedete kao sto su braca Djorovic (s tim sto je Zoran bio prva meta... oduvek smo imali odlicne skaute), Krupnikovic, Zivkovic, Pivaljevic (ili je on tu bio i ranije?) i jos dosta drugih. Drugim recima, i tad je delovalo kao da ne znamo gde cemo, ali kad su se kockice slozile - poceli smo da dominiramo.

Sto se ovosezonskih pojacanja tice, ja bih iz dzepa davao pare samo da dovedemo Darka Kovacevica. Njega obozavam. Uveren sam da smo srodne duse.
Pozdravljam dovodjenje onog dizelasa Marjana, dobro ce nam doci, videcete. Ne znam sta da ocekujem od Mijailovica (plasim se, imamo crnce u ekipi), a ovi ostali anonimusi - ma isplivace neko od njih vec... Ostali - vidimo se u Sremu. Imam i osecaj da ce Subasic eksplodirati. :lol:

Na kraju, oprostite Zoli sto nije zeleo da trosi vise para na internet u Egiptu, pa nije do kraja upoznat sa svim pojedinostima oko naseg FKa, ali sta je bilo sa Milovanovicem? 'Esmo ga zavaljali nekom naivnom? A jesmo sacuvali Milijasa? Eee, kad bi on i Kastiljo ostali...
I da, puno pozdrava Jestrovicu. Idi u zaliv i nadji smestaj bez klime.
Zola
Zolator

Postby medjutim » Thu Jul 03, 2008 3:19 pm

Zola wrote:Ne znam sta da ocekujem od Mijailovica (plasim se, imamo crnce u ekipi)

Ne samo vi.. ima crnaca svud redom..

Mijailovic i Kormoran u istom sastavu, fali jos jedna budala sa kratkim zivcima i bice vrlo zanimljivo..
medjutim
Moderator

Postby sonic » Sun Jul 06, 2008 9:17 pm

Gle ovog sto putuje ko na pripremama

Do sada sam mnogo ocekivao od pojacanja svake godine i realno sam zadovoljan, al istinski, samo Zigicem.Jedini je nosio crveno-beli dres kako treba da se nosi, ponosno i znalacki kada stvarno treba.Ima jos dobrih igraca naravno al pricamo o jedinstvenom klubu sa specijalnim potrebama
Tako da hebes pojacanja i papirologiju
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby medjutim » Wed Jul 09, 2008 11:38 am

Sa Monda:

E, a sad su na red došli Grobari. Jedan od vođa navijača Partizana, koji se predstavio kao Pendula, poručio je Gogi Sekulić da će joj Grobari "zagorčati život sve dok se ne izvini i košarkašima i navijačima i dok ne povuče tužbu!".

sta sve nece cvek da vidi u medijima..
medjutim
Moderator

Postby pendulator » Wed Jul 09, 2008 2:40 pm

zelim javno da demantujem ovu navodnu izjavu.
Gogo kraljice!
pendulator
Pendulator

Postby Bakfark » Wed Jul 09, 2008 4:06 pm

Zola wrote:... ja bih iz dzepa davao pare samo da dovedemo Darka Kovacevica. Njega obozavam...

Znao si da ćeš da me isprovociraš. Ako dođe potrudiću se da dođem i obojicu gađam paradajzom. Mislim, Kovačević? Više voliš gestikulaciju rukama i prepiranje sa sudijama nego zalaganje i trčanje po terenu?
Bakfark
Moderator

Postby Zola » Tue Jul 22, 2008 9:55 am

B92 wrote:Fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Koroman i Branimir Subašić su suspendovani, dok će sa Nikolom Mijailovićem biti raskinut ugovor.

Njih trojica prekršili su disciplinski pravilnik beogradskog kluba. ''Crveno-beli'' nalaze se na pripremama u Sloveniji. Pravilnik na pripremama predviđa da fudbaleri budu u hotelskim sobama najkasnije do 23 časa. Međutim, trojica igrača izašla su u grad i nisu se vratila do tog termina već nekoliko sati kasnije.

Trener Zdenjek Zeman je kaznio svu trojicu fudbalera pa nisu igrali na meču sa Koruškom u Dravogradu. Situacija će biti jasnija posle dolaska sportskog direktora Gorana Bunjevčevića u Sloveniju.

Nikola Mijailović, koji je bio pod dejstvom alkohola, bi trebalo u ponedeljak da se vrati u Beograd i najverovatnije će biti raskinut ugovor sa njim.

Kakvi doktori nauka.

Pendulatoru, jesi ih to ti izveo na pice? Hoces i mi tebe da suspendujemo sledece nedelje?

Dobro, Koroman od ranije ima sertifikat da je dijabola, ali Subasic? Kapiram da smo mi za njega Real, a covek takvu sansu dobije i onda se zajebava. Gde mu je bese onaj gram mozga, negde ga je zaturio.

A Mijailovic... Zbog njega sam se najvise smejao. On je ocigledno mnogo jak lik. Dobro pa nije tako pripit naleteo na Gaja i Dijakitea, jos bi ga ispeglali da je krenuo nesto s njima na rasnoj osnovi...
Zola
Zolator

Postby pendulator » Wed Jul 23, 2008 11:15 pm

ko jw Dijakite?

a ti znas Zolatore da je meni doktor preporucio to leshenje subotom pred fudbal, jerbo kaze bolje to nego stres, a svi znamo da ces ti da bacas one kontre....
pendulator
Pendulator

Next

Return to Chat