Titula?
Prolazak u grupu Lige UEFA? Plasman u prve tri ekipe u grupi?
Pametnija politika angazovanja igraca?
Stabilnost?
Jedino sto se za sada nazire je da ce nam trener biti Zeman. Vec sam podvukao da bih voleo da Sale Jankovic ostane, tako da mi je zao sto su se na njemu kola slomila. Klub nam tu nije ispao fer. I vise od toga: sa oslanjanjem na njega mogli smo (realno) da promovisemo novog srpskog trenera, koji bi bio cenjen negde drugde osim u Kini, Bugarskoj i mozda u bivsem SSSR-u. Ovako - srecan mu put, nadam se da ce napraviti cudo od karijere (jer totalno ima njuha), i da cemo ga ponovo videti na nasoj klupi.
A sto se Zemana tice, njegovog imena se secam iz vremena Rome i Lacija, ali to je dosta davno bilo. Sta li je radio u medjuvremenu? Jedino sto mi pije vodu kod dresenja kese i dovodjenja "imena" za trenera je ono sto je valjda Bunjevcevic sapnuo, a to je da ce onda i potencijalna pojacanja iz inostranstva biti vise zainteresovana za dolazak ovde, kad znaju da je trener neko ko vazi za neku facu. Aj da vidimo da li ce to da proradi.
Inace, moja zelja broj 1 u prelaznom roku je Nikola Petkovic. Odlican levi bek. Ne treba stedeti za njega, samo kad bi Turci pristali da ga prodaju.
Ode Basta, to je dobro, jer sam se brinuo da ce ovde dignuti ruku na sebe. Tako je delovao. Mozda cak i ponovo pocne da igra kako treba...
A sto smo se kurtalisali Andjelkovica?