FK Crvena zvezda, sezona 2008/2009

Bilo šta.

Postby Bakfark » Mon May 11, 2009 11:54 am

Eto vidiš... I onda kažu dno dna.

A šta kad budemo igrali u petoj liZi??? Sa dužnim poštovanjem, ja mislim da vi serete...
Bakfark
Moderator

Postby sonic » Sun Jun 14, 2009 11:15 pm

Nash je grad u crveno belo obojen, u rodi i u rodicu i u maxiju dobijesh zvezdin dres zajedno sa markicama za dormeo.Ja sam brate imao hrabrosti i zelje i ponosa da nosim crveno belo al bash da nataknem grb i nisam, osim da ga zaduzhim
Tako ja vidim kapitalizam
Kao Inglaterra finala
kraj mora, kraj sveta
sonic
dominator

Postby Zola » Tue Jun 23, 2009 9:54 pm

Dobri su nam mladi, odlični su nam mladi, al ne umeju...

U'vatio sam Švecka - Serbija preko neta na nekom albanskom kanalu. Delirijum. Kapiram da je komentatoru najteže - udario Sulejmani na Bajramija, za koga se opredeliti?

Totalni smo podprosek. To što me sudija nervira pripisujem gastarbajterskoj anksioznosti. Jača je fora krenuti na neko takmičenje sa jednim napadačem. Tu leži ključ uspeha.

Sa druge strane, da ne odlutam od teme. Novo leto, nova pojačanja. Neki Lekić, neki Lazović, neki Brazilci, neki bek iz Ivanjice, ili odakle već... Preventivno mi se koluta očima. Ni u Pižona nemam poverenja.

Danas sam video da smo predstavili i nekog Obrića. Jel' to Nadin sin? Ima dečko sve predispozicije da propadne: nije igrao dve godine zbog bolesti (lele), doveli smo ga iz Mađarske lige... A ima i dobru frizuru.
Zola
Zolator

Postby medjutim » Wed Jun 24, 2009 8:31 am

u presu je valjda i bio naslov, nova zvezdina nada obric :)

Image

Image
Jedem, ni trag ne ostaje..
medjutim
Moderator

Postby Zola » Mon Jul 13, 2009 2:33 am

Krajnje je vreme za katanaćo.
Zola
Zolator

Previous

Return to Chat