pendulator wrote:inache, nikako da stupim u komunikaciju sa zolatorom, pa cu ovako javno morati da iznesem da govna deremo redovno, ali da je disciplina u ekipi, ocajna. trener se pojavio posle velikog odsustva, i izdurio posle 15 minuta jer nije mogao da podnese moje instrukcije. bogdan se vidno udebelio, mozda ne udebelio ali je vrlo statican (takodje ne prihvata da utrci na drugu stativu evo vec godinama, na srecu ja to znam pa svaki put gadjam u gol, pa ga svaki put i dam).ipak poseduje najvece fudbalsko znanje (jel treba da kazem u kom skupu?). jovo je standardno dobar, malo potpada pod los uticaj trenera pa preskace slobodne igrace. laslo se pokazao kao adekvatno pojacanje, pozrtvovan, tehnicki vestiji nego sto sam ocekivao, takticki takodje odlican, ali sto je najvaznije - svestan svojih sposobnosti. ja igram u sjajnoj formi, vidim se da sam zeljan fudbala posle mucnih povreda, pa nam neprijatelji umiru u teskim govnima. jedino shto mnogo serem svima, ali brate.
poz.
Kuriozitet predstavlja cinjenica da sam malo ranije istog dana dobio raport i od trenera (prenosim njegov odlomak):
2. danas imamo skoro pa drim tim na fudbalu.
Jovo "Bunja-Vidic" Vukovic
Bogdan "Stalno-radim" Banovic
Marko "Volim-da-kenjam-na-fudbalu" Pendula
Marko "el veliki genije sa bubamarom" Velovic
i jos tamo neki
i nedostaje....
Lazar "Dasaev-Pfaff-Preud'homme" Divjak!
Kapiram da se dobije dosta precizno svedocenje o nasoj ekipi kad se uradi presek ova dva iskaza.